+

13 Mart, 2016

İlginç Para Kazanma Yöntemleri-İnternetten Para Kazanma Yöntemleri

Merhaba,bu yazımda sizlere forumlarda vs. dolaşırken keşfettiğim bazı internetten para kazanma yöntemlerini paylaşacağım.

1.Yöntem

BlogTube İle Para Kazanma

Blogger üzerinden para kazanma yöntemidir.Bu sistem ile onlarca blog açarak,her birinde otomatik video paylaşımı sağlayabilir ve her blogunuzdan günde 1-2 TL ve daha fazla kazanabilirsiniz.Böylece günlük yüzlerce TL bile kazanabilirsiniz.

Buradan r10'da teknomarkt nickli arkadaş tarafından oluşturulmuş satış konusuna bakabilirsiniz.

2.Yöntem

Medikalize Parfüm Satarak Para Kazanma

Medikalize ile her bir parfüm satışından 30TL komisyon alabilirsiniz.Satışı her türlü kanaldan yapabilirsiniz;adwords,facebook,web sitesi vs...

Adwords'te reklam verebilirsiniz.Facebook sayfası açarak reklam verebilirsiniz.



Medikalize 2005 yılından beri hizmet veren güvenilir bir satış ortaklığı sistemidir.Bu sebeple güven konusunda bir kuşkunuz olmasın.Şuradan daha detaylı inceleyebilirsiniz.

3.Yöntem

Clickbank İle Para Kazanma

Dünyanın en büyük satış ortaklığı ağıdır.On binlerce ürün bulunur.Ürün başına komisyon alabilirsiniz.Komisyon oranları dolar üzerinden verilir.Site açarak veya Facebook reklam vererek satış yapabilirsiniz çünkü Adwords'te Clickbank linkleri yasaktır.



















TAGS:internetten para kazanma yöntemleri,para kazanma yöntemleri,para kazanma,satış ortaklığı,clickbank,blogger,internetten para kazanma







0 yorum:

Yorum Gönder