+

18 Nisan, 2016

Youtube'dan Gerçekten para Kazanılır mı?

Youtube uzun zamandır kullanıcılarına ödeme yapmaktadır.Evet para kazandırdığı bir gerçektir. Video yükleyerek para kazanabilirsiniz. İki tip Youtuber modeli vardır biri spam yaparak para kazanmaya çalışır çünkü video üretmez diğeri ise videolar çekerek veya düzenleyerek Youtube’a yükler ve para kazanır.
– Hesabınızı para kazanmaya enerjik kılmak için Youtube hesabınızı açmalı ve oranlama özelliklerine girmelisiniz. hâlâ bu yol Türkiye’de resmiyet kazanmadığından öncelikle lokasyonu değiştirmeniz gerekir. Kanalım yazısına tıklayın. Profilinize girdikten sonrasında sağ taraftaki düzenle yazısına tıklayın ve yaşadığınız şehri United States(Amerika bir Devletleri) olarak değiştirin ve kaydedin. daha sonrasında su linkten: www.youtube.com/account_monetization “Hesabımı Etkinleştir” e tıklayın. Devam edebilmek için Google’ın görev tasarruf şartlarını onaylamanız gerekir.

Hak sahibi başlamak için hesabınızın saygın olması gerekir. Telifli rastgele bir mazruf yüklediyseniz yahut Youtube’un ansambl kılavuz kaptan ilkelerini boşlama ederek duman yorumlar yaptıysanız Google videolarınızı vakıf kazanmaya açmanıza icazet verilmeyecektir.
2 – Artık kullanma şartlarını onayladıktan sonra hesabınız etkinleştirilecek ve “Videolardan nakit Kazan” butonu belirecektir. Buna tıkladıktan sonrasında bir görüntülük görüntüsüyle karşılaşacaksınız.
İşte bu noktada videolarınızın altında ne tur reklamların nokta almasını istediğinize hüküm vermelisiniz. Overlay ( bindirme ) reklamlar küçümencik bannerlardır ve videoların altında çıkar. TrueView ( akın içi) reklamlar videonuz başlamadan evvela oynar. dü türü de bir anda seçmek doğru bir yaklaşım değildir. Videonuzun içeriğine bakılırsa bir reklam tarafından diğerine intikal yapabilirisiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder