+

18 Ocak, 2016

Bilgisayarınız İçin Gerekli 10 Program!

Bu yazımızda Windows bilgisayarınız için gerekli bazı programları tanıtacağız.Bu programları bilgisayarınızda çalıştırmanız durumunda güvenlik,hız ve verimlilik konularında daha iyi bir bilgisayara sahip olabilirsiniz.

1-CCleaner
Bu program,bir temizleme programı.Bir programı kaldırdığınız zaman kalan dosya artıklarını temizlemede bire bir.Ayrıca tek tıkla tüm tarayıcılarınızın geçmişini silebilirsiniz.Kullanımı kolaydır.Program kaldırmada da kullanabilirsiniz.Buradan indirebilirsiniz.
















2-Yet Another Cleaner (YAC)
En iyi temizlik ve virus programlarındandır.CCleaner'den tek farkı virus taraması içinde kullanabiliyor olmanızdır.Ayrıca programın kendine özgü bir uygulama mağazası bulunmakta,size çeşitli programları indirmenizi tavsiye ediyor.Buradan indirebilirsiniz.


3-Photoshop CS5
Adobe firmasının en gelişmiş programlarındandır.Amatör veya profesyonel şekilde logo,arayüz tasarımı yapabilir,bunları ister kendiniz kullanır ister satabilirsiniz.Programın kullanımı basittir ve profesyonel şekilde öğrenebilmeniz için birçok Youtube kanalı ve eğitim setleri bulunmakta.Programı şuradan indirip kurabilirsiniz.

















5-Opera Web Browser
Opera'nın web tarayıcısıdır.Kullanımı ve arayüzü çok basittir,hızlıdır.Tek sorunu bazen Youtube videolarını oynatmayabiliyor veya hata çıkarabiliyor.Şuradan indirebilirsiniz.Ayrıca programın mini sürümü ile çok az veri harcayarak telefonunuzdan internete girebilirsiniz.













6-Movie Maker
Çok kolay bir şekilde slayt veya mp4 videolar oluşturabilmenize olanak sağlar.Youtube kanallarım için kullandığım programdır.Kullanımını birkaç saat içinde tamamen çözdüm,gerçekten basit bir programdır ve eğer çok profesyonel şeyler istemiyorsanız işinizi görür.Buradan indirebilirsiniz.














7-Defraggler
Harika bir birleştirme yazılımıdır,Bu yazılım ile ayrı şekilde olan disklerinizi birleştirebilir ve bilgisayarınızın hızını artırabilirsiniz.Buradan indirebilirsiniz.

















8-Recuva
Silinen veya yanlışlıkla sildiğiniz önemli belge,resim ve videolarınızı tamamen veya kısmen kurtarabilen,iş gören bir yazılımdır.İndirmenizi tavsiye ederim.Link


















9-7-zip
Mükemmel bir sıkıştırma programıdır.Hatta bana göre Winrar'dan bile iyidir.Çok iyi derecede sıkıştırılmış arşivler yaratmanızı sağlar.Kesinlikle indirmelisiniz.Buradan indirip kurabilirsiniz.













10-Dropbox
Google'nin ücretsiz bulut depolama servisidir.Mobil cihazlarınızla da eşleyerek kullanabilirsiniz.Ben bu işlevi için kullanıyorum.10 GB'a kadar ücretsiz veriyor,buradan indirebilirsiniz.









Kaynak Siteler:
www.gezginler.net/

www.tamindir.com/




0 yorum:

Yorum Gönder