+

17 Nisan, 2016

Fotoğraf Çekerek Para Kazanma-İnternetten Para Kazanma Yolları

Fotoğraf çekerek ve yükleyerek para kazanma yöntemi dünyadaki popülerliliği oldukça yaygın olan ancak Türkiye´de neredeyse hiç kimse tarafından bilinmeyen fotoğraf çek para kazan sistemini internetten ek gelir sağlamayı düşünenler için bu yazımızda açıklıyoruz...

Fotoğraf çekmeyi ve paylaşmayı sevenlere müjde!


Resimle para kazanmak daha doğrusu resim yükleyerek para kazanmak için mevcut olan bilginizin aslında yeterli olmadığını düşünebilirsiniz.
Fotoğraf çekmede çok profesyonel olmanıza gerek yok.Örnek olarak siz bir doğum fotoğrafcısı olabilirsiniz ve fotoğraflarınızın dünyaca ünlü bebek dergilerine sattığınızı bir düşünün her bir fotoğraf satışınızdan 0.50$ ile 150$+ arası kazanç sağlamınız mümkün!
Fotoğraf sitelerini oyuncu ajansları gibi düşünün.Güvenilir ve ödeme yapan fotoğraf ajanslarını geniş bir liste halinde internet kullanıcıları ile paylaşarak para kazanmalarını sağlar.İster profesyonel düzeyde olsun ister başlangıç aşamasında, hobi olarak fotoğraf çekmek internetten resim çekerek para kazanmak için yeterli bir özelliktir. Yabancı Fotoğraf Ajansları Türkiye´den üye kabul ediyorlar.




Çektiğiniz fotoğraflarla nasıl para kazanabilirsiniz ?


Çektiğiniz resimleri fotoğraf sitelerine yükleyerek gazete, internet, dergi, tv.. gibi ortamlarda yayınlanması ile para kazanacaksınız. Sadece anlatılanları yurt içi olarak düşünmeyin, örneğin çektiğiniz fotoğrafı dünya geneline servis edebilirsiniz, yüklediğiniz resim adedi olarak para kazanabilir ya da yüklediğiniz resmin indirilme kullanılma sayısı kadar para kazanabilirsiniz. Şöyle açıklayalım, bir doğa olayı veya manzara fotoğrafı çektiniz, bu resim ile 20$ para da kazanabilirsiniz veya indirilme başına 1$ da kazanabilirsiniz. Ayrıca yurt içi haber servislerinede çektiğiniz herhangi bir haberle ilgili fotoları yükleyerek para kazanabilirsiniz. Kısacası tek yapmanız gereken fotoğraf çekmek ve çektiğiniz fotoğrafları yükleyebileceğiniz fotoğraf sitelerine kayıt olmak.
Yapmanız gereken aşağıda vermiş olduğumuz sitelere kayıt olarak bol bol resim yükleyip fiyatını belirleyip yada siteye bırakarak satılmasını beklemek!!!Türkiye’de olan fotoğraf ajanslarının satışlardan verdikleri komisyonlar çok komik iken yurtdışında bu rakamlar oldukça yüksek.Türkiye den üye kabul eden fotoğraf sitesine başlangıç olarak belli bir ücret karşılığı kayıt olunmaktadır.Ödeme bir defa alınmaktadır ve ömür boyu kendi resimlerinizden sadece kendiniz para kazanırsınız.Alt üyelik v.s yoktur!!!

1 yorum: