+

17 Nisan, 2016

Makale Yazarak Para Kazanmak

Makale yazarak para kazanmak-Yazı yazarak para kazanma
İnternetten para kazanma kategorimizde sizlere oldukça popüler olan makale yazarak para kazanma yani yazı yaz para kazan yöntemi ile nasıl para kazanılır anlatmaya çalışacağız.
İnternetten yazı yazarak para kazanmak için ihtiyacınız olan internet ve klavye.Evden ve iş yerinizden boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bu kazanç yolu ile internetten düzenli bir ek gelir sağlayabilirsiniz.
Makale yazarak para kazanma bizim açımızdan ikiye ayrılır.

Birinci yöntem web site veya blog kur para kazan !

Web sitesi veya blog açarak sevdiğiniz veya hobi olarak yaptığınız bir uğraşınızı bloğunuz sayesinde internete aktarmanızdır.Her yazı da sizlere para kazandırmaz fakat yazdığınız yazılar seo yani google amcanın sevdiği tarzda yazılar olursa internetten para kazanabilirsiniz.
Google nasıl yazılardan hoşlanır ve sitenizi yada bloğunuzu google amcaya nasıl sevdirirsiniz.Örnek olarak verecek olursak bir ev hanımı evde en çok ne yapar ? ilk aklımıza gelen yemek o halde bir ev hanımı yaptığı yemeklerin,çorbaların,pastaların v.s olan bir blog yada web site açarak güncel tarif yazılarını ekleyebilir..
(Ücretsiz olarak www.blogger.com dan blog açabilirsiniz.)
*İlk olarak sitesinin adını seçmek olmalı buda yazacağı tariflerle uyumlu olmalı.Alan adı : eviminyemekleri.com,evyemekleri.blogspot.com,benimpastalarım.tr.gg gibi…
*İkinci olarak site ve bloğunuzun başlığı yine sitede yazacağınız yazılarla uyumlu olması gerekir.Evimin Yemekleri gibi…
*Üçüncü olarak yazacağınız yazının başlığı zeytinyağlı taze fasulye tarifini yazıyorsanız.Yazınızın başlığı Zeytinyağlı Taze Fasulye Tarifi olmalı yine yazınız ile uyumlu olmalı.
*Dördüncü adım yazdığınız yazı bitti en altta bir çok yazıda görmüşsünüzdür,yazınıza bazı etiketler vermelisiniz.Bu etiketler de yine yazınız ile uyumlu olmalı.ev yemekleri,zeytinyağlı,taze fasulye,tarif v.s etiketlerden oluşmalı.
*Beşinci adım site veya bloğunuza güncel tariflerinizi ekleyerek site ve blog arşivinizi zenginleştirmelisiniz.
*Altıncı adım ise bloğunuzda yorumlara önem verin ve elinizden geldiğince her yoruma cevap yazın.

0 yorum:

Yorum Gönder